Winkelbeveiliging

Op het gebied van winkelbeveiliging leveren wij complementaire oplossingen van de beste specialisten. Wij dragen bij aan een veilig winkelgevoel voor uw publiek en een vertrouwde werkomgeving voor uw medewerkers. Waar nodig koppelt en integreert Van Eerd Beveiliging bestaande systemen. Zodat u altijd en overal grip op de eigen zaak heeft.

Van Eerd Beveiliging heeft jarenlange ervaring op het gebied van winkelbeveiliging. Bij vermoedens van winkeldiefstal en/of fraude helpen wij u graag. Neem gerust contact met ons op.

Geïntegreerde beveiliging

Van Schiphol tot uw kledingboetiek, wij werken in de hele Benelux. Iedere winkel is er anders en kent een eigen publiek omgeving. Van Eerd Beveiliging biedt een breed scala aan oplossingen. Van detectiepoortjes tot camerasystemen krijgt u ons beste advies. Wij werken met de modernste oplossingen en altijd met de juiste partners. Voor een veilig gevoel.

Camerasystemen, veilig en zichtbaar

Goede camerapreventie heeft een afschrikfunctie. Zo laat u kwaadwillenden meteen merken dat uw zaak goed is beveiligd. U dient, volgens de wet op de privacy, het gebruik van camera’s wel kenbaar te maken. Dit kan bijvoorbeeld met een sticker of door het gebruik ervan te melden in uw huisregels.