Inbraakbeveiliging

Van woonhuizen tot bedrijven, ieder pand heeft een ander risicoprofiel. Inbraakbeveiliging vraagt om maatwerk. Van Eerd Beveiliging inventariseert samen met u de risico’s. Wij kijken naar uw omgeving en naar de eisen die uw verzekering aan uw object stelt. Met de juiste bouwkundige, elektronische en organisatorische maatregelen brengen we vervolgens de beveiliging op peil.

Naast vakkundig advies en een professionele installatie leveren wij 24/7 service en onderhoud. In heel de Benelux, zekerheid voor uw bedrijf. Informeer naar onze mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging voor iedere klasse

Van Eerd Beveiliging levert maatwerk bij particulieren en bedrijven. Van magneetcontacten tot bewegingsmelders. Maar we kijken dus eerst naar de ligging en aard van uw object. En de attractiviteit van uw goederen. Graag spreken we ook direct over de opvolging. Voor wanneer het onverwacht toch mis gaat. Hoe stoppen we af en hoe zorgen we voor een snelle respons?

Vanaf 2010 is Van Eerd Beveiliging ook Borg-gecertificeerd.

Melding bij inbraak en brand

Onze systemen zijn uitbreidbaar. Desgewenst combineren we inbraakbeveiliging met uw toegangscontrolesysteem of uw brandmeldinstallatie. Bij detectie of ongeoorloofde toegang ontvangt u of uw sleutelhouder meteen een melding. En met een aansluiting op onze meldkamer, bent u verzekerd van een snelle reactie.