Camerasystemen

Camerasystemen helpen u altijd het overzicht te behouden. In uw winkel, bedrijf of woning. Of voor op uw bedrijfsterrein. Van Eerd Beveiliging installeert zowel losse camera’s als CCTV (Closed-circuit television). Wij bieden een optimaal programma met brede weergave- en opslagmogelijkheden. Zo kijkt u later rustig even terug.

Onze camera’s zijn er voor veiligheid, observatie en beveiliging van uw klanten, medewerkers of omgeving. Stuur ons direct uw vraag en wij nemen contact met u op.

Voor live observatie en registratie Van Eerd Beveiliging biedt standaard én innovatieve oplossingen voor iedere situatie. In winkels en op bedrijfsterreinen, binnen of buiten, 24 uur per dag. Wij installeren opvallende camerasystemen voor preventieve afschrikking. En ook slimme, kleine ‘verborgen camera’s’ (spycams) voor bijvoorbeeld de bestrijding van fraude. Wij werken alleen met de beste producten. Van infraroodcamera tot de digitale recorders (DVR) voor opslag van uw bewakingsbeelden.

Camerasystemen combineren? Op zoek naar een complete beveiliging tegen inbraak, diefstal of brand? Informeer ook dan naar onze mogelijkheden. U ontvangt ons beste advies. Van inbraakbeveiliging tot winkelpreventie bent u bij Van Eerd Beveiliging aan het juiste adres.