Brandmeldinstallaties

Een brand voorkomen is niet altijd mogelijk. Tijdige detectie wel. Optische rookmelders slaan al bij hele fijne rook alarm. Met de systemen van Van Eerd Beveiliging zorgt u voor een directe reactie en de onmiddellijke doormelding naar de meldkamer. Met de juiste installatie en preventief onderhoud zijn valse meldingen zo goed als uitgesloten.

Van Eerd Beveiliging installeert en onderhoudt brandmeldinstallaties volgens de daarvoor geldende normen. Neem voor uw vragen en onze antwoorden contact met ons op.

Conform NEN-2535

Wij installeren en onderhouden brandbeveiliging conform NEN-2535. Hierin zijn, volgens de NEN, “eisen voor het ontwerp, de uitvoering, de compatibiliteit en de kwaliteit van het te installeren brandmeldsysteem” vastgelegd. Op basis van uw Programma van Eisen (PvE) informeren wij u over onze mogelijkheden. Na installatie zijn onze systemen direct gereed voor NCP-certificatie.

Voorkomen is beter ...

Zeker voor brand geldt: voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseert Van Eerd Beveiliging u een goede risicoanalyse van uw omgeving te maken. Wat kunt u direct doen, dat bijdraagt aan een verhoogde brandveiligheid? Denk bijvoorbeeld eens aan uw opslag van verpakkingsmateriaal of houten pallets. Of aan een goede elektrotechnische installatie of inbraakbeveiliging. Ook voor dat laatste staat Van Eerd Beveiliging u graag met raad en daad bij.